Voeding

TTS_topimg-industrie2

Voedingsindustrie

Als er een branche is waar strenge veiligheids- en hygiëne eisen gesteld worden, dan is het wel de voedingsindustrie. Voedselveiligheid ligt onder een vergrootglas. De consument kijkt mee, wordt kritischer en stelt steeds meer eisen aan het voedsel.

Dit heeft niet alleen zijn weerslag op de kwaliteit en de veiligheid van de voedingsmiddelen zelf, maar uiteraard ook op de omgeving waar deze voedingsmiddelen en -ingrediënten geproduceerd en verpakt worden. De hygiëne in deze ruimtes is onderhevig aan strenge wet- en regelgeving, maar ook aan specifieke eisen die afnemers van deze producten stellen bovenop de wettelijke verplichtingen. Het inschakelen van een professioneel reinigingsbedrijf dat op de hoogte is van de geldende regels is een must.

TTS Specialistisch Onderhoud heeft veel ervaring met specialistische reiniging in de voedingsmiddelenindustrie. Met gecertificeerde medewerkers en specialistische apparatuur heeft TTS in de loop der jaren een mooi portfolio aan tevreden opdrachtgevers ontwikkeld.

Schoonmaakbedrijf TTS stelt zich op als partner van producenten in de voedingsmiddelenindustrie en ontwikkelt doordachte gedetailleerde plannen voor schoonmaakwerk van de productie- en verpakkingsruimtes. Op die manier levert TTS een bijdrage aan het realiseren van voedselveiligheid. Producenten in de voedingsmiddelenindustrie kunnen vertrouwen op het vakspecialisme van TTS Specialistisch Onderhoud.

Grootkeuken onderhoud

Vaak wordt het onderhoud en de schoonmaak van de grootkeuken – en vooral ook de apparatuur in die keuken – door het eigen personeel uitgevoerd. Dat gebeurt weliswaar dagelijks en grondig, maar om een goed hygiëneniveau in de keuken te realiseren is een regelmatige specialistische dieptereiniging noodzakelijk. Met name op de plaatsen die met een dagelijkse routine-schoonmaak niet worden bereikt.

TTS beschikt over specialistische kennis en over de juiste apparatuur om dergelijke dieptereinigingen uit te voeren en daarmee een constant hygiëneniveau te realiseren in uw (groot)keuken. Denk daarbij aan het intensief reinigen van de wasemkappen, koelinstallaties, kooktoestellen en ander apparatuur in de grootkeuken, maar ook om het intensief reinigen van plafonds, vloeren, roosters en wanden.

Door middel van een regelmatige dieptereiniging zorgt TTS Specialistisch Onderhoud samen met de opdrachtgever voor een constant hygiëneniveau in de grootkeuken.