Hogedrukreiniging

hoge druk reiniging

Hogedrukreiniging (tot 2500 bar)

Een van die technieken die schoonmaakbedrijf TTS regelmatig toepast is bijvoorbeeld hogedrukreiniging. Een effectieve en waterbesparende reinigingsmethode die zowel in huis, als tuin, als keuken, als in industrieën gebruikt kan worden.

Schoonmaakbedrijf TTS is gespecialiseerd in vloeistofreiniging onder hoge druk waarbij gebruik gemaakt wordt van zeer geavanceerde mobiele units met een waterdruk van 30 tot 2500 bar. Deze reinigingsunits kunnen ook gebruikt worden voor desinfectie en ontvettingswerkzaamheden, omdat de temperatuur van de vloeistof variabel is tot een maximum van 130 graden.

Hogedrukreiniging kan niet alleen als reinigingsmethode worden ingezet, maar ook bij het slopen, snijden en opruwen van beton; bij het opruwen of reinigen van asfalt; voor het reinigen van tanks, leidingen, warmtewisselaars en indampers; en voor het verwijderen van coatingen en verflagen.

Bij renovaties adviseren wij gebruik te maken van waterstralen in plaats van pneumatisch slopen. Deze laatste variant veroorzaakt namelijk trillingen waardoor er wellicht verborgen beschadigingen kunnen ontstaan.