Schoonmaakbedrijf TTS Reiniging

Schoonmaakbedrijf TTS

Schoonmaakbedrijf TTS is…

Secuur, snel, flexibel en doeltreffend. Dat is schoonmaakbedrijf TTS Specialistisch Onderhoud uit Heerenveen. TTS biedt een veelzijdig pakket aan specialistische reinigings- en onderhoudsdiensten voor zowel bedrijven als voor particulieren; voor zowel de binnen- als de buitenkant van (bedrijfs)panden; en voor al het apparatuur in die panden.

TTS is een schoonmaakbedrijf met deskundige en gecertificeerde medewerkers die hun vak verstaan, hun werkzaamheden met passie uitvoeren en hun kennis continu ontwikkelen. Doordat schoonmaakbedrijf TTS een breed dienstenpakket aanbiedt, gebruik maakt van de nieuwste technieken en veel kennis en ervaring heeft, kunnen wij zorg dragen voor een snelle en flexibele aanpak van reinigings- en onderhoudswerkzaamheden.

Van advies op maat tot een compleet systematische reiniging van apparatuur en omgeving; van het droogijsstralen tot het inzetten van een glazenwasser; van gevelreiniging en gevelrenovatie tot het industrieel reinigen; van het tapijt reinigen tot het verzorgen van een constant hygiëneniveau in de voedingsmiddelenindustrie; van het reinigen van computers tot het ontstoppen van leidingen: TTS verzorgt het op maat door heel Nederland.

Geen project is te groot, te klein, te eenvoudig of te complex. Maatwerk is ons credo en tevreden klanten zijn ons doel.

Schoonmaakbedrijf TTS staat voor…

In samenwerking met de opdrachtgever zorgt TTS Specialistisch Onderhoud voor een schoonmaak- of onderhoudsplan op maat of voor het oplossen van calamiteiten. De werkzaamheden en het resultaat van die werkzaamheden voldoen aan de landelijke wet- en regelgeving, maar ook aan de specifieke richtlijnen van de klant.

Wij realiseren ons dat wij met onze specialistische reiniging en onderhoudswerkzaamheden de dagelijkse routine van onze klanten ietwat verstoren. Wij vinden het daarom niet meer dan logisch dat onze medewerkers schoon, efficiënt en klantvriendelijk werken. En bovenal natuurlijk veilig.

Alles draait uiteraard te allen tijde om maatwerk en om tevreden klanten. Bent u niet tevreden, vertel het ons. Bent u wel tevreden, vertel het anderen.