Industrie

industrie

Industriële reiniging

Schoonmaakbedrijf TTS Specialistisch Onderhoud is gespecialiseerd in industriële reiniging. Daarbij gaat het om het reinigen van bijvoorbeeld installaties, systemen, verstopte leidingen, tanks en fabrieksruimtes. Hierbij maken we gebruik van gecertificeerde medewerkers, moderne apparatuur en doordachte reinigingstechnieken.

De mogelijkheden van de dienstverlening van schoonmaakbedrijf TTS binnen de industriele reiniging zijn eindeloos. Denk aan het reinigen van warmtewisselaars, indampers, machines, wanden, plafonds of verlichting. Ook het doorspuiten van leidingwerk (van 50 tot 2500 bar, tot 200 liter per minuut), het reinigen en desinfecteren van productieruimtes in de voedingsindustrie en het reinigen met behulp van pneumatische droogijs straaltechniek (CO2-stralen) behoren tot de mogelijkheden. Eigenlijk alles wat zich in en om het bedrijf bevindt kan gereinigd worden door schoonmaakbedrijf TTS en dat in elke willekeurige branche.

Uiteraard werken wij volgens de geldende veiligheidsnormen en volgens de huisregels van onze opdrachtgevers. En uiteraard zorgen wij voor een snelle en efficiënte reiniging in een zo kort mogelijke tijd, om uw bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren.

Met deskundig personeel en gespecialiseerd materieel kunnen wij u een complete dienstverlening bieden.