Bouwservice

bouwservice

Bouwservice

TTS Specialistisch Onderhoud kan ook (naast al het schoonmaakwerk en de onderhoudswerkzaamheden van en aan bestaande gebouwen) ingeschakeld worden tijdens bouwprojecten van elk formaat. Op de bouwplaats kunnen wij diverse sloop- en schoonmaakwerkzaamheden verrichten.

Bij het verrichten van (sloop)werkzaamheden op de bouwplaats moet je denken aan werkzaamheden als het pneumatisch slopen met sloophamers en het slopen, opruwen en snijden van beton met hogedruk waterstralen. Daarnaast verzorgen wij de afvoer van afvalmaterialen en slipstromen uit kelders, tanks en putten. Ook het aanbrengen en het verwijderen van schroefstempels, torenstempels en betonbekistingen kan schoonmaakbedrijf TTS voor u verzorgen op de bouwplaats.

Tijdens de bouwwerkzaamheden houdt schoonmaakbedrijf TTS de bouwplaats op een specialistische manier schoon en opgeruimd. Op die manier ontstaat er een schone en veilige werkplek voor (onder)aannemers. Na de afronding van de werkzaamheden van een bouwproject levert schoonmaakbedrijf TTS het sanitair, het glaswerk, de vloeren en de wanden (oftewel het volledige gebouw) vervolgens schoon en gebruiksklaar op.